Header DB Asset Services

 

Over Ons

DB Asset Services is een onafhankelijk bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van hoogwaardige conditiebewaking, diagnose en engineeringdiensten in verschillende industrie├źn, waaronder maritiem, bagger, offshore, petrochemie en wind. Hoe we dit aanpakken wordt hier beneden omschreven.

 

 

DBAS on jobjpg 

Bedrijfsprofiel

DB Asset Services is gespecialiseerd in het in kaart brengen van de conditie van uw machinepark, of schip. Op basis van onze bevindingen adviseren wij bedrijven op welke manier zij hun machinepark/schip kunnen onderhouden, of verbeteren. Met andere woorden: op basis van onze adviezen kunnen bedrijven onderhoud en reparaties inplannen of uitstellen, en kunnen zij verbeteringen aan hun installaties doorvoeren.

Coronabeleid

Doctor Bibber Asset Services is zich ervan bewust dat het onzekere tijden zijn. Ook voor uw bedrijf. Onzekere economische tijden. Het laatste waar uw bedrijf op zit te wachten is onverwachte onderhoudskosten; een productielijn die uitvalt, een belangrijke e-motor die uit de lagers loopt. En wat te denken van een geplande stop in de winter of voorjaar, kunt u deze zomaar uitstellen?

Medewerkers

Hieronder zijn alle medewerkers gepresenteerd van DB Asset Services en hoe deze het best bereikt kunnen worden. Ook staan hun functies hier vermeld.

Lees meer...

Visie op predictief onderhoud

De basis voor conditie monitoring ligt in vertrouwen. Vertrouwen tussen u en ons, vertrouwen in gebruikte methodes en vertrouwen in gebruikte middelen. Zodat u kunt vertrouwen in de inzetbaarheid van uw installaties. Het invoeren van conditie monitoring vergt veel zorg en aandacht. DB Asset Services kan dit bieden, waardoor u ontlast wordt. Wij bieden u een compleet dienstenpakket aan, waardoor u daadwerkelijk ondersteund wordt in uw operaties en conditiemonitoring geen extra last wordt. Indien gewenst kunnen wij personeel direct aansturen tot acties.

Algemene voorwaarden

De, door DB Asset Service opgestelde, algemene voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Doctor Bibber Asset Services en haar opdrachtgevers.

uitgelichte meettechnieken

UITGELICHTE MEETTECHNIEKEN