Start
Start
Start
Start
Start
Start
Start
Start
Start
Start
Start
Start
Start
Start
Start
Start
Start
Start
Start
Start
Start
Start
Start
Start
Start
Start
Start
Start
Start
Start
Start
Start
Start
Start
Start
Start

De basis voor conditie monitoring ligt in vertrouwen. Vertrouwen tussen u en ons, vertrouwen in gebruikte methodes en vertrouwen in gebruikte middelen. Zodat u kunt vertrouwen in de inzetbaarheid van uw installaties.

Om conditie monitoring optimaal uit te voeren, vinden wij het belangrijk goede banden te hebben met de opdrachtgever. Dit zorgt ervoor dat de communicatielijnen kort zijn, waardoor er snel en doeltreffend kan worden gehandeld.

Schotdeuren 47, 4241 BP

Arkel, The Netherlands


Tel: +31 (0)18 385 0946


Info@dbassetservices.com

www.dbassetservices.com

"Wij zijn een one-stop shop, om de klant totaal te ontzorgen."

                -M.R. van de Beek, CEO

Vibration Measurements

Oil Analyses

Thermography

Troubleshooting

Torque Measurements

FAT Tests

Training

Home  > Over ons > Visie

Visie op predictief onderhoud

Eén contactpersoon

Het invoeren van conditie monitoring vergt veel zorg en aandacht. DB Asset Services kan dit bieden, waardoor u ontlast wordt. Wij bieden u een compleet dienstenpakket aan, waardoor u daadwerkelijk ondersteund wordt in uw operaties en conditiemonitoring geen extra last wordt. Indien gewenst kunnen wij personeel direct aansturen tot acties.

  

Om de communicatie te optimaliseren is per klant, zoveel mogelijk, één persoon verantwoordelijk voor het gehele traject. Deze persoon zorgt voor het opstellen van het meetplan, de rapportage en de afhandeling.

  

Nederlands

English

|

Objectief en persoonlijk

Om u te helpen het onderhoud van uw machines kostenefficiënter en beheersbaarder te maken, bieden wij u een compleet dienstenpakket aan. Dit pakket bestaat uit: het uitvoeren van metingen, analyseren van metingen, levering en installatie van meetapparatuur en het trainen van medewerkers/bemanning. Doorontwikkeling van onze diensten en meegaan met de nieuwste technieken staan bij ons hoog in het vaandel.

DB Asset Services gebruikt alleen de meest hoogstaande technieken. Voor de trillingsmetingen wordt met spectra en envelope metingen gewerkt. De olie wordt geanalyseerd in een gekwalificeerd laboratorium, volgens de ASTM specificaties. Per installatie wordt gekeken wat de benodigde technieken zijn met de juiste specificaties.

  

Gebruikte methodes

Gebruikte instrumenten

Boven: Instrumenten gebruikt tijdens een vermogensmeting.