Start
Start
Start
Start
Start
Start
Start
Start
Start
Start
Start
Start
Start
Start
Start
Start
Start
Start
Start
Start
Start
Start
Start
Start
Start
Start
Start
Start
Start
Start
Start
Start
Start
Start
Start
Start

DB Asset Services is gespecialiseerd in het in kaart brengen van de conditie van uw machinepark, of schip. Op basis van onze bevindingen kunnen wij bedrijven adviseren op welke manier zij hun machinepark/schip kunnen onderhouden, of verbeteren. Met andere woorden: op basis van onze adviezen kunnen bedrijven onderhoud en reparaties inplannen of uitstellen, en kunnen zij verbeteringen aan hun installaties doorvoeren.

Wij vinden het belangrijk om een goede relatie te onderhouden met onze klanten. Een goede samenwerking leidt tot betere resultaten. Om de samenwerking te bevorderen zal het klantcontact, van meting tot rapportage, zoveel mogelijk door één vaste medewerker worden afgehandeld.

Schotdeuren 47, 4241 BP

Arkel, The Netherlands


Tel: +31 (0)18 385 0946


Info@dbassetservices.com

www.dbassetservices.com

Vibration Measurements

Oil Analyses

Thermography

Troubleshooting

Torque Measurements

FAT Tests

Training

Home  > Over ons > Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Klantgericht

Wij hebben ervaring met conditiemonitoring van installaties in zowel de maritieme sector als in de industrie. Onze specialiteit is echter de maritieme sector. In deze sector staan de meeste installaties op stalen of aluminiumfundaties. Hierdoor worden trillingen van de ene machine eenvoudig op de andere overgebracht. De analyse wordt hierdoor een stuk complexer. Vanuit de praktijk kennen wij de eigenschappen van maritieme installaties en hebben veel ervaring met de overdracht die plaats vindt. Om de maritieme sector optimaal te kunnen bedienen zijn wij flexibel in onze werktijden en zijn we snel inzetbaar in alle delen van de wereld. Daarnaast beschikken we over de benodigde offshore papieren, waardoor we ook in de offshore inzetbaar zijn.

DB Asset services is een onafhankelijk bedrijf. Dit betekent dat wij niet gelieerd zijn aan een onderhoudsbedrijf of OEM.

Wij hebben geen baat bij het goedkeuren dan wel afkeuren van uw installaties. Zodoende kunnen wij garanderen dat wij een objectieve kijk hebben op de conditiebewaking van uw installaties. 

Nederlands

English

|

Met onze klantgerichte aanpak zorgen wij ervoor dat we weten wat er speelt in uw machinepark. Wij denken met u mee en voorzien u van een praktisch advies.

Onze medewerker die komt meten, weet hoe de installatie werkt, en wat er mis kan zijn. Op deze manier wordt elke meting en elk advies op maat voor u gemaakt.

  

Objectief en onafhankelijk

Maritieme sector

Helder advies

Door onze jarenlange ervaring in de maritieme sector hebben wij veel kennis van de gedragingen die voor schepen kenmerkend zijn.